top of page

Tjenester

Pink Sugar

1

Yoga

MediYoga, Yoga Nidra, Slow yoga, pusteteknikk, meditasjonsteknikker. 

2

Stress og utbrent coaching

Samtale og individuelt tilpasset program med informasjon om pust og stress samt øvelser.

Lydfiler blir tilsendt etter endt coaching.

3

   Gestaltcoaching

Arbeidsrelatert tematikk, mål, endring, relasjoner, personlig utvikling.

 

Mulighet for kombinasjon av yoga og gestalt coaching

                              

Yoga handler ikke om å stå på hodet, men å stilne sinnet. Gjennom pust, rolige øvelser og avspenning kan du komme mer i kontakt med deg selv og la tankene roe seg ned. Dette kan deretter gi deg en god følelse av velvære

i kropp og sinn.

MediYoga bygger på Kundalini yoga og er en helsefremmende yogaform som styrker og balanserer både kroppslig, mentalt og emosjonelt. MediYoga er skånsom og trygg yoga som alle kan delta på uansett utgangspunkt og form. Yogatimene kan tilpasses individuelle forutsetninger og behov. Øvelsene kan blant annet utføres sittende på en stol. Det benyttes rolige enkle øvelser og bevegelser, bevisst pust, stemmebruk (mantra), avspenning og meditasjon for å gjenskape balanse og bedre helse. MediYoga er enkle puste -og kroppsøvelser som aktiverer og styrker grunnleggende funksjoner i kroppen. Fordøyelse, nervesystem, oksygenppptak.

Gjennom dype pust, hvile, meditasjon og mantraer fokuseres det på stressreduksjon.

Yoga Nidra betyr søvn, en tilstand mellom søvn og våkenhet. Oppmerksomheten går til pusten, ulike kroppsdeler og kroppslige sensasjoner som feks: at kroppen føles tung/ lett. Du inviteres til visualisering av steder/situasjoner knyttet til feks. naturen.  Dette kan gi deg muligheten til å oppleve ro og avspenning i kropp og sinn. Yoga Nidra utføres liggende i en behagelig stilling med teppe over deg.

Slow flow yoga- Elementer fra vinyasa er flettet inn i en rolig flyt med rolig musikk. For deg som ønsker litt mer bevegelse samtidig at det skjer sakte. 

Pris Yoga:

MediYoga 60 min: 800kr

Yoga Nidra 45 min: 600kr

Slow flow 60 min: 800kr

Sted: Etter avtale

Kursrekker over flere ganger er mulig f.eks. 6 ganger 1600kr.

Jeg har kurs i Ås.
Velkommen til å delta se her: Yoga i Ås


 
Stress og utbrenthet

I utgangspunktet er kroppen vår laget til å håndtere stress. Det er en reaksjon vi har behov for at skjer for at vi skal overleve.

Kroppen er laget for å håndtere stress i korte perioder for så å hente seg inn igjen. 

Det er det langvarige stresset og mangel på å hente seg inn igjen som er farlig for oss. Det å hvile er viktig. Det å puste er viktig.

Gjennom pusten kan du roe deg selv ned slik at det parasympatiske nervesystemet kobles på som står for ro, hvile, ettertanke, søvn. Er du eller har vært i en utbrent situasjon? Prøver du å finne en ny måte å fungere i hverdagen? Trenger du verktøy og mer fortåelse av hva stress gjør med kroppen din?

Gjennom verktøy som pust og forstå hva som skjer i en utbrent situasjon kan du sakte skape endring for å få det bedre. 

Dette er svært individuelt, jeg anbefaler at vi sammen finner ut hva som kan passe best for deg. Er det behov for fokus på pust? Øvelser? En kombinasjon eller kun å snakke om hva stress gjør i kroppen? Jeg tilpasser dette etter ditt behov. Etter endt coaching og underveis ønsker jeg å gi deg verktøy du selv kan bruke i din hverdag. 

Pris: Stress og utbrent coaching

60 min: 700kr

5 ganger 60 min: pris etter avtale i forhold til din situasjon/økonomi

Fysisk eller online.

Gestaltcoaching

Gestalt Coaching er en en retning innen den humanistiske psykologien og bygger på gestaltpsykologiske teorier og ideer fra eksistensiell-fenomenologisk filosofi. Ordet gestalt kan oversettes med et meningsfylt hele. Grunnleggende ideer i gestalt coaching er at hvert menneske er ansvarlig for sine valg og handlinger innenfor de begrensninger omgivelsene gir. Som coach er jeg opptatt av hele menneske, tanker følelser og kroppsuttrykk. I coaching bruker jeg metoder for å bevisstgjøre deg på egne følelser, relasjoner og handlinger. Dette gir deg muligheten til å se deg selv tydeligere, erkjenne det som er og de valgene du har. Gestalt coaching kan brukes til bearbeidelse av tidligere erfaringer/opplevelser som ikke er avsluttet også kalt uavsluttede gestalter.

Pris Gestaltcoaching:

60 min: 400kr

I 2023/2024 har jeg redusert pris da jeg er under utdanning. 

Jeg er medlem i GPO-Gestaltpraktisernede i organisasjoner. Jeg følger GPOs personvernerklæring og etiske retningslinjer se her: Personvernerklæring for GPO.

bottom of page